ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се лекува нарушен слух, заради двустранен неврит?

През последните години моята майка започна да чува доста трудно. Това стана забележимо, освен това се оплакваше от постоянен шум в ушите. Тя си го обясняваше с преклонната си Възраст и повишеното кръвно, но все пак аз я заведох на лекар.

Той постави диагноза двустранен неврит на слуховия нерв и обясни, че причината по-скоро е във възрастово­то нарушение на кръвообращението в ушите. И ни увери, че може до извест­на степен да се подобри слухът на майка ми, но по никакъв начин не може да го възвърне.

Hue обаче успяхме, u mo с помощта на прополис. Вижте нашата рецепта и се възползвайте от нея.

Настържете 40 г прополис на сит­но, залейте със 100 мл водка и оставе­те на топло място за 10 дни. От време на време разклащайте съда. След това прецедете настойката и смесете с растително масло в пропорции 1:4. Сбийте си памучно тампонче, натопе­те го в получената емулсия и вкарайте в слуховия проход. Оставете го там за 12 часа, след това сменете с ново. Пра­вете тази процедура две седмици.

С уважение: Ива Димитрова, София

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Как се лекува нарушен слух, заради двустранен неврит?

  1. Румяна каза:

    Аз мисля, че 1:4 е 1част масло и 4 части прополис. Действащата съставка е прополиса и понеже е спиртен разтвор се омекотява с масло/зехтин/.Иначе би се получил много маслен р-р, от който не виждам кой знае каква полза.Много бих се радвала, ако г-жа Ива Димитрова потвърди това или дадете някакъв начин за връзка.Това ме вълнува, както и много други хора. Благодаря за съдействието!

  2. мила каза:

    И аз искам да си приготвя тази настойка,но не разбрах 1 към 4,1ч.прополис и 4 части масло ли е и в двете уши ли се слага? Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *