Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Мисълта ви ще е светкавична, бистра и рационална. Един от моментите, в които вместо „първо действам, после мисля“, обръщате девиза си на обратно и подробно преценявате всяка своя стъпка. Ориентирайте усилията си към отстраняване на съществуващи грешки и пропуски.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да възобновите отношенията със стар приятел, с когото имате голяма разлика във възрастта. Ще изпитате истинска радост от факта, че отново сте заедно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Делови партньори или колеги, с които се познавате сравнително от скоро е възможно да ви поканят за съвместна дейност. Включете се само, ако сте сигурни, че проектът не е потенциално рисков.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Въздържайте се от екстремни занимания. Опасността от аварийност е повишена, а ваша задача е да се погрижите за себе си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Непредвидено събитие ще ви позволи да се заемете с изпълнението на една от оригиналните си идеи, но в тази връзка ще се наложи да промените първоначалния си график. Не се колебайте, ще успеете да наваксате изоставането.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Задълженията ще се окажат повече, отколкото предполагате, но ще се справите с всичко. Избягвайте контактите с хора, чието единствено забавление е да мрънкат, да водят незначителни разговори и да критикуват околните.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е окуражаващо и всичко ще ви се получава и точно, и бързо. Независимо от това, не се заемайте с нови дейности, ако имате недовършени. Ще се вкарате в неблагоприятната ситуация, в която новото не напредва, а старото ви връща назад.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не възприемайте чуждите проблеми като лични. Анализирайте онова, което ви споделят. Ще установите, че събеседниците ви отдават прекалено голямо значение на препятствия, които далеч не са толкова сериозни.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към сложните занимания още от сутринта. Действайте самостоятелно. Така ще се чувствате много по-спокойни, по-уверени, а най-вече по-свободни в решенията си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
По време на професионална дискусия ще можете да поговорите за бъдещите си проекти с надеждни партньори. Ще ви подскажат и някои ефективни решения, улесняващи работата ви. Не е изключено да ви предложат и съдействие при необходимост.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Действията и поведението ви ще са диаметрално противоположни спрямо околните. Докато те реагират хаотично и неорганизирано вие ще успеете да си създадете непоклатима лична организация и за броени часове да направите онова, за което на другите ще им трябват дни.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Лесно ще намерите общ език с всичките си събеседници, независимо от разликата в интересите ви. Общителни сте и ще успеете да спечелите доверието и подкрепата им. Без да сте си го поставяли за цел, ще се окажете в изключително изгодна позиция.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}